Páska pre membrány Alfaband 50mm 25m

9,54 € / ks
S DPH
bez DPH 7.95 €

Páska je určená pre lepenie a opravy strešných membrán, vetrozábran a iných stavebných materiálov na báze polypropylénu. Odporúča sa pre opravy všetkých druhov poškodení ako sú diery, rezy a inštalačné prestupy. Lepí taktiež povrchy ako drevo, tehly a hladký betón.

Dostupnosť: Skladom
Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh

multifunkcne naradie 20v1
 

Tovar, ktorý nie je skladom, má oneskorené dodanie!

  Online

Nakupujte z pohodlia domova.

  Doručenie

Rýchla a spoľahlivá doprava priamo k Vám domov.

  Kvalita služieb

Zaručujeme vám 100% spokojnosť.

pomoc

Potrebujete poradiť?

Sme tu pre Vás

telefon+421 940 987 100emailinfo@klamppro.sk

Jednostranná páska ALFABAND na lepenie a opravu strešných a iných stavebných produktov vyrobených z polypropylénu. Vyrobená z polypropylénovej tkaniny a lepidla na báze akrylátovej disperzie, páska dýcha na celom svojom povrchu a tak zachováva paropriepustnosť membrány a chráni pred vlhkosťou, vetrom z exteriérovej strany.

  • Dĺžka pásky : 25 m
  • Šírka pásky : 50 mm
  • Nosný materiál PP spunbond s PP povrstvením
  • Lepiaca zložka polyakryl
  • Odolnosť voči vlhkosti trvalo odoláva
  • Rozsah teplôt pre použitie: -30°C až +80°C
  • Teplota aplikácie: +5°C až + 40°C
  • Skladovateľnosť: +5°C až +25°C
ap05
45 Položky
ean13
9316700400066

Mohlo by Vás zaujímať

Páska pod kontralaty Delta SB 60

Skladom
21,86 € /

Jednostranne lepiaca tesniaca páska pod kontralaty z rolky. Pre bezpečné utesnenie perforácií klincov kontralát. Montáž prebieha nalepením na fóliu.

DELTA MULTI BAND FLEXX
  • Novinka

DELTA MULTI BAND FLEXX

Skladom
26,29 € / ks

DELTA-MULTI BAND® FLEXX: je univerzálna lepiaca páska vysoko odolná proti starnutiu s najvyššou lepiacou silou a je vhodná pre vonkajšie a vnútorné použitie. Disponuje optimalizovanou priľnavosťou k flísovým povrchom a zlepšenou priľnavosťou za studena.

Tyvek SUPRO Tape
  • -10%

Tyvek SUPRO Tape

Skladom
3,06 € 2,75 € / m2 -10%

Najkvalitnejšie fólie na trhu. Tyvek® Supro Plus Tape je kontaktná extrémne odolná vodotesná fólia spevnená laminovanými netkanými vláknami polypropylénu. Túto vetrotesnú a paropriepustnú fóliu je možné používať pre všetky šikmé strechy s debnením aj bez debnenia až do tých najnižších sklonov (trieda 6 až trieda 2 podľa odporúčaní cechu KPT pre návrh doplnkovej hydroizolačnej vrstvy). Variant Tyvek®Supro Tape je naviac opatrený integrovanou lepiacou páskou pre jednoduchšiu inštaláciu. Utesnenie všetkých vodorovných presahov prispieva k tepelnej účinnosti systému znížením prenikania vzduchu a takisto zabezpečuje dokonalú vodotesnosť.

Povolené množsto = len násobky 1,5! (bežný meter musí byť celé číslo - napr. 30m2 = 1,5m x 20 bm)

Obojstranná lepiaca páska 50mm 10m

Skladom
1,87 € / ks

Obojstranná lepiaca páska 50 mm x 10 m k zafixovaniu koberca k podlahe v interiéri. Lepiaca obojstranná páska je vhodná k spájaniu rôznych materiálov (PVC, penové materiály alebo textil) a k tvorbe samolepiacich vrstiev. Táto páska nie je vhodná na umelé trávniky a k použití v exteriéri.

DELTA FOXX PLUS

Skladom
486,00 € / bal

6.48 € s DPH / m2

1 bal = 75 m2

Robustná a protišmyková podstrešná membrána na debnenie s mimoriadne dlhou životnosťou, bez námahy odolá aj extrémnym poveternostným podmienkam. Je vysoko odolná voči starnutiu a mimoriadne výkonná aj po rokoch používania.

DELTA TAPE FAS 60

Skladom
44,41 € / ks

Lepiaca páska s vysokou odolnosťou proti starnutiu s najvyššou lepiacou silou, ktorá je špeciálne vyvinutá pre použitie na fasádne membrány.

Na lepenie presahov, prestupov a zložitých detailov.

DELTA FLEXX BAND 100

Skladom
47,14 € / ks

Napojovacia a tesniaca páska s vysokou lepiacou silou a zároveň vysokou flexibilitou. Kombinácia veľmi pružného butylkaučukového lepidla na špeciálnom rúne umožňuje ľahké a bezpečné utesnenie aj náročných detailov, ako sú strešné okná, výstupné otvory a káble.

Pri napojení parozábran na steny je možné pásku zaomietať.

Parotesná páska 75mm 25m

Skladom
33,36 € / ks

Parotesná páska PE PROFI je samolepiaca páska na použitie v interiéri, zložená z pružnej PE fólie, UV stabilizovanej, a jednostranne naneseného silne lepiaceho polyakrylátového lepidla, vystuženého vlákennou vložkou a na povrchu krytého ochranným prúžkom.

DELTA TIXX

Skladom
11,71 € / ks

Trvalo spoľahlivé lepidlo z kartuše alebo črievka. Ideálne pre vzduchotesné napojenie parozábran / parobŕzd DELTA®, napr. na murivo, drevo alebo iné povrchy s drsným povrchom. Materiál je testovaný podľa normy DIN 4108-11 (spĺňa požiadavky na trvanlivosť lepených spojov s lepiacimi páskami a lepiacimi hmotami na vyhotovenie vzduchotesných vrstiev)

Parozábrana DELTA DAWI GP
  • -10%
  • Novinka

Parozábrana DELTA DAWI GP

Posledné kusy v sklade
267,00 € 240,30 € / bal -10%

Parozábrana a vzduchotesná vrstva zo špeciálneho polyetylénu s hodnotou Sd ca. 100 m. V kombinácii so vyladeným systémovým príslušenstvom je možné DELTA®-DAWI GP bezpečne spracovať vzduchotesne so všetkými presahmi, spojmi a detailami.

DELTA XX PLUS UNIVERSAL

Skladom
280,50 € / bal

1 bal = 75 m2

3.74 € s DPH / m2

Difúzne otvorená podstrešná membrána sa vyznačuje mimoriadne dlhou životnosťou a tým dlhodobo chráni strechu. Vďaka nízkej hmotnosti je manipulácia jednoduchá a pohodlná.

Jej všestranné vlastnosti zaručujú, že mimoriadne výkonnú podstrešnú fóliu možno univerzálne použiť - ako pre šikmé strechy zateplené na celú výšku krokvy s debnením alebo bez debnenia, tak aj pre nezateplené strešné konštrukcie (napr. bungalovy). Univerzálne riešenie pre takmer každú strechu!

DELTA TRELA PLUS

Skladom
603,00 € / bal

13.40 € s DPH / m2

Difúzne otvorená, štruktúrovaná deliaca vrstva pre strechy a fasády z celoplošne podopretých plechových krytín. Perfektná ochrana proti vlhkosti a korózii.

JUTADACH 95 difúzna fólia 75m2

Skladom
84,00 € / bal

Podstrešná kontaktná membrána na ochranu podstrešných konštrukcií, podstrešných tepelných izolácií a podstrešných priestorov pred vlhkosťou z dažďa a snehu, pred prachom a sadzami a pred nepriaznivými účinkami vetra.

1.12 € s DPH / m2

Šírka 1,5m

Dĺžka 50 m